У Львові відбулися семінари для представників ЗМІ та громадськості щодо гендерних питань та інформаційної безпеки

Заступник Голови Держкомтелерадіо Микола Білоус взяв участь у семінарі щодо впровадження у Львівській області плану дій “Жінки. Мир. Безпека”, який затверджено на виконання Резолюції РБ ООН № 1325 та №1820 “Жінки. Мир. Безпека”.

Захід було організовано Держкомтелерадіо, Укртелерадіопресінститутом та ГО “Центр “Розвиток демократії”. Він проводився у Львові спільно з Львівською ОДА, ГО “Центр “Жіночі перспективи”, Глобальною мережею жінок-миротворців, агенцією ООН “Жінки в Україні”.

Мета семінару – поширити обізнаність та розуміння відповідних Резолюцій РБ ООН та інших міжнародних документів серед державних службовців, лідерів місцевих громад та громадських організацій Львівщини, сприяти співпраці з впровадження Резолюцій РБ ООН організацій громадянського суспільства та державних установ, підтримати внесок місцевих громад у планування та реалізацію регіональних планів дій.

Також 11-12 червня за участю заступника Голови Держкомтелерадіо Миколи Білоуса у Львові відбувся семінар для представників ЗМІ “Протидія гібридній війні”.

Джерело: Урядовий квартал

Tags: No tags

Comments are closed.