тренинг

Голова НУО Центр – Розвиток демократії Елла Ламах провела у Чернігові тренінг зі впровадження міжнародних зобов’язань України

27-28 січня 2022 року в м. Чернігові відбувся тренінг «Гендерна політика, протидія насильству та миробудування. Резолюція Ради Безпеки ООН «Жінки, мир та безпека»», котрий провела голова НУО Центр – Розвиток демократії Елла Ламах.

До участі у тренінгу запросили представниць органів місцевого самоврядування, громадських організацій, правоохоронних органів; захід відбувся на базі підприємства  «Навчально-методичний центр» Федерації профспілкових організацій Чернігівської області.

Під час тренінгу йшлося про гендерну політику, а також про міжнародні зобов’язання: Резолюції Ради безпеки ООН «Жінки, мир та безпека», «Молодь, мир та безпека», про шляхи локалізації на обласному та місцевому рівні впровадження Національного плану дій «Жінки, мир та безпека», створення гендерно-чутливих послуг, про складові людської безпеки. Також наводилися приклади впровадження Обласних планів дій в інших областях.

Проєкт «Синергія міжнародних зобов’язань у місцевих стратегіях та планах дій як інструмент підтримки миру» НУО Центр – Розвиток демократії підтримується Канадським Фондом Місцевих Ініціатив Посольства Канади в Україні.

#CanadaFundUA

#Центр_Розвиток_Демократії

#синергія_1325

Tags: No tags

Comments are closed.