263303313_1273791203092666_6798110414291541852_n

Експертка НУО Центр – Розвиток демократії провела робочу зустріч з депутатками груп «Рівні можливості» у Луцькій районній та Луцькій міській радах

6 грудня 2021 року експертка НУО Центр – Розвиток демократії Марія Дмитрієва провела робочу зустріч з представницями депутатського корпусу Луцької міської та Луцької районної рад Волинської області. Захід був організований у межах проєкту «Синергія міжнародних зобов’язань у місцевих стратегіях та планах дій як інструмент підтримки миру».

У зустрічі взяли участь депутатка Луцької міської ради, директорка ГО «Розвиток Волині» Ірина Колковська, депутатка Луцької міської ради Алла Доманська, депутатка Луцької міської ради, голова Го «ФемінізмУА» Оксана Сущук, депутатка Луцької районної ради Ольга Максим’як, її помічниця Єва Панасюк, представниця ГО «Розвиток Волині» Іванна Кобець, журналістка Ольга Шарута (Волинська філія ПАТ НСТУ).

Під час зустрічі присутні обговорили діяльність груп «Рівні можливості», також йшлося про сприяння депутатів місцевих та районних рад впровадженню порядку денного підтриманих Україною міжнародних зобов’язань, що стосуються розширення прав і можливостей жінок та посилення їхньої участі у встановленні миру.

Проєкт «Синергія міжнародних зобов’язань у місцевих стратегіях та планах дій як інструмент підтримки миру» НУО Центр – Розвиток демократії підтримується Канадським Фондом Місцевих Ініціатив Посольства Канади в Україні.

Tags: No tags

Comments are closed.