photo_2022-11-19_19-14-42

У Кракові відбувся тренінг “Кризові комунікації та кібербезпека”

16-18 листопада 2022 року у місті Краків (Республіка Польща) відбувся тренінг “Кризові комунікації та кібербезпека”, організований Глобальною мережею жінок-миротворок (Global Network of Women Peacebuilders) #GNWP та НУО Центр “Розвиток демократії” (Київ).

Захід був проведений у рамках проекту «Місцеві громади будують і підтримують мир: посилення участі жінок і молоді в розбудові сталого миру у Вірменії, Азербайджані, Грузії, Кенії, Молдові, Південному Судані, Уганді та Україні, гуманітарна допомога місцевим громадам» та за підтримки Австрійської агенції розвитку з просування порядку денного «Жінки, мир, безпека» в Україні.

Проект реалізується на виконання Національного та обласних планів дій «Жінки. Мир. Безпека» для реалізації Резолюції РБ ООН «Жінки, мир та безпека» 1325 протягом листопада 2022 – березня 2023.

Участь у тренінгу взяли представниці громадського сектору, спеціалістки відділів зв’язків із громадськістю та інших структурних підрозділів органів місцевого самоврядування, силових відомств, виконавчої гілки влади.

Tags: No tags

Comments are closed.