ужф

Центр – Розвиток демократії у співпраці з Українським жіночим фондом допомагає притулкам для ВПО

НУО «Центр – Розвиток демократії» у рамках реалізації проекту Українського жіночого фонду надає допомогу притулкам для внутрішньо переміщених осіб, постраждалим в результаті російського вторгнення.

Зокрема, завдяки співпраці з Українським жіночим фондом вдалося підтримати осередки, де надали прихисток для ВПО, забезпечивши їх продуктами, рушниками, постільною білизною.

Це притулки у м. Чортків (Тернопільська область), у Вижницькій громаді (Чернівецька область), у Гайворонівській та Завальській громадах (Кіровоградська область), м. Львів та у Бісковицькій громаді (Львівська область).

Допомога була дуже вчасною для сімей внутрішньо переміщених осіб, які проживають у притулках та в родинах місцевих мешканців, оскільки на цей момент вони ще не отримували допомогу від держави. Допомога Українського жіночого фонду та НУО «Центр – Розвиток демократії» закрила потребу людей у харчуванні, білизні, ковдрах, матрацах тощо.

Раніше під час співпраці з цими громадами за кошти уряду Канади «Центр – Розвиток демократії» придбав для ВПО чайники, пральні машини, бойлери, ноутбуки, комп’ютери, принтери, плити та холодильники.

Окрім того, «Центр – Розвиток демократії» залучив і кошти від американських благодійників та благодійниць, завдяки котрим також була проведена термінова закупівля техніки, посуду, необхідних побутових товарів, проведений ремонт приміщень, наданих ВПО з Донецької та Луганської областей, щоб ці люди змогли жити у комфортних домівках. Окрема подяка – Лорен Шмідт, її родині, друзям та колегам!

Tags: No tags

Comments are closed.