d

НУО ЦРД та БФ “РАЗОМ для України” допомогли облаштувати побут мешканцям громад Херсонщини

Мешканці Бериславського району Херсонської області вчергове отримали гуманітарну допомогу від представників Благодійного фонду «РАЗОМ для України» та НУО «Центр – Розвиток демократії», котрі постійно допомагають мешканцям територій, що постраждали від російських окупантів.

Про це повідомила у Facebook очільниця Мирненської військової адміністрації Скадовського району Валентина Головата, котра також оприлюднила фото зруйнованих окупантами будинків та їхніх власників, які попри все намагаються облаштувати своє життя.

«Коли  сьогодні, через “асвабадітєлєй”, замість твого будинку залишилися уламки стін, а ти повертаєшся додому й живеш в гаражі, літній кухні, в мобільному будиночку чи у сусідів, ти все одно прагнеш навести лад на подвір’ї , відбудувати свій дім. В нагоді стає будь- яка допомога, адже в цих людей не залишилося абсолютно нічого!

Передаю слова вдячності Благодійному фонду “РАЗОМ” та Громадській організації “Центр – Розвиток демократії” від мешканців Бериславського району Херсонщини!», – написала Валентина Головата.

Раніше повідомлялося, що на Херсонщину передали побутову техніку від цих благодійників.

Tags: No tags

Comments are closed.