изображение_viber_2022-02-17_19-41-24-921

Експертка НУО Центр – Розвиток демократії провела тренінг з порядку денного «Жінки. Мир. Безпека» та «Молодь. Мир. Безпека» у Луцьку

17 лютого 2022 року в м. Луцьку Волинської області відбувся тренінг «Синергія Резолюцій Ради Бепеки ООН «Жінки, мир та безпека» і «Молодь, мир та безпека». Захід був організований для громадського сектору, представниць Національної поліції, органів влади, місцевого самоврядування в рамках заходів для впровадження політики рівних прав та можливостей, порядку денного «Жінки, мир та безпека», за підтримки Луцької міської ради.

Тренінг були проведений експерткою НУО Центр – Розвиток демократії Марією Дмитрієвою.

Захід проводиться в рамках проєкту НУО Центр – Розвиток демократії «Синергія міжнародних зобов’язань у місцевих стратегіях та планах дій як інструмент підтримки миру», що підтримується Канадським Фондом Місцевих Ініціатив для молодіжних організацій і закладів вищої освіти Харківського регіону.

Проєкт «Синергія міжнародних зобов’язань у місцевих стратегіях та планах дій як інструмент підтримки миру» НУО Центр – Розвиток демократії підтримується Канадським Фондом Місцевих Ініціатив Посольства Канади в Україні.

#CanadaFundUA

#Центр_Розвиток_Демократії

#синергія_132

Робоча зустріч Коаліції «Волинь-1325»

Tags: No tags

Comments are closed.