273666962_712564039902002_5975518207651591962_n

Експертки НУО Центр – Розвиток демократії провели тренінги у Харкові

08-09 лютого 2022 року в рамках програми освітнього заходу та фестивалю театрів «Гендер в дії – 2022» (проект «Молодіжні ініціативи та консультації для миробудування»), у Харкові відбулись тренінги для громадського сектору та представників місцевої влади.
На тренінгах були опрацьовані питання синергії міжнародних зобов’язань для миробудування та впровадження гендерної політики на місцевому рівні, розширення можливостей молодіжних організацій Харківської області у сфері миробудування та заохочення учасників та учасниць освітнього процесу закладів вищої освіти Харкова та області через творчість до активної гендерно-чутливої життєвої позиції.
Тренінги провели експертки НУО Центр – Розвиток демократії Елла Ламах та Марія Дмитрієва.
Захід проводиться в рамках проєкту «Синергія міжнародних зобов’язань у місцевих стратегіях та планах дій як інструмент підтримки миру», що підтримується Канадським Фондом Місцевих Ініціатив для молодіжних організацій і закладів вищої освіти Харківського регіону.
Проєкт «Синергія міжнародних зобов’язань у місцевих стратегіях та планах дій як інструмент підтримки миру» НУО Центр – Розвиток демократії підтримується Канадським Фондом Місцевих Ініціатив Посольства Канади в Україні.

Tags: No tags

Comments are closed.