лого канада

У Харкові відбувся освітній захід та фестиваль театрів «Гендер в дії – 2022»

08-09 лютого 2022 року в Харкові був організований освітній захід та фестиваль театрів «Гендер в дії – 2022» в рамках освітнього проекту «Молодіжні ініціативи та консультації для миробудування».

Захід проводиться в рамках проєкту «Синергія міжнародних зобов’язань у місцевих стратегіях та планах дій як інструмент підтримки миру», що підтримується Канадським Фондом Місцевих Ініціатив для молодіжних організацій і закладів вищої освіти Харківського регіону.

Метою є надання у форматі тренінгів знань молоді з питань синергії міжнародних зобов’язань для миробудування та впровадження гендерної політики на місцевому рівні, розширення можливостей молодіжних організацій Харківської області у сфері миробудування та заохочення учасників та учасниць освітнього процесу закладів вищої освіти Харкова та області через творчість до активної гендерно-чутливої життєвої позиції.

Організатори: Національна академія Національної гвардії України та Всеукраїнська громадська організація «Центр «Розвиток демократії».

Проєкт «Синергія міжнародних зобов’язань у місцевих стратегіях та планах дій як інструмент підтримки миру» НУО Центр – Розвиток демократії підтримується Канадським Фондом Місцевих Ініціатив Посольства Канади в Україні.

#CanadaFundUA

#Центр_Розвиток_Демократії

#синергія_1325

Tags: No tags

Comments are closed.