Оголошення тендеру серед постачальників логістичних та організаційних послуг

 

Оголошення тендеру серед постачальників логістичних та організаційних послуг від Громадської організації «Центр – Розвиток демократії» в рамках проекту «Синергія міжнародних зобов’язань у місцевих стратегіях і планах дій як інструмент підтримання миру», що виконується за підтримки Канадського Фонду Місцевих Ініціатив.

 

 

 

Центр «Розвиток демократії» оголошує тендер серед представників і представниць, які займаються організацією та проведенням заходів, а саме тренінгів (організація харчування, проживання, транспортних послуг та інших логістичних потреб у Львові, Луцьку, Чернігові, Харкові, Херсоні).

Дати проведення тренінгів:

16-18 лютого. Львів 

23-25  лютого. Луцьк 

10-12 березня. Чернігів 

16-18 березня. Харків 

23-25 березня. Кропивницький 

30 березня-1 квітня. Херсон 

Вимоги до логістичної підтримки заходів: 

  1. Оренда приміщення на 20 осіб не менш ніж 55 кв.м.(готелі класу  не більш ніж три зірки), із кондиціонуванням повітря, вікнами. Розсадка – острівками. Розташуванням 20 осіб повинно відповідати вимогами МОЗ під час карантину, що забезпечується під час COVID 19. 
  2. Проживання для 3  осіб на 4 доби та 15 осіб на 2 доби (стандартні одномісні номери) заїзд після обіду в день перед заходом в кожній області. Дивитися Додаток 1 до тендерного оголошення.
  3. Забезпечення харчуванням для 20 осіб та 2-ма перекусками (кава, чай), канцтоварами (папки, блокноти, ручки, бейджи, папір для фліпчарту, маркери, стікери та інші матеріали для проведення тренінгів). Дивитися Додаток 1 до тендерного оголошення.
  4. Обладнання: 1 ноутбук; LCD-проектор, лазерна указка-перемикач; 1 фліпчарт.

Для подання пропозиції потрібно надіслати наступні документи: 

1. Заповнений Додаток 1 до тендерного оголошення;

2. інформація (документи, що підтверджують діяльність про учасника тендеру з контактами). 

Ціни необхідно зазначати враховуючи НДС. 

Цінова пропозиція має надаватись у гривнях. 

Замовник залишає за собою право провести переговори чи запросити додаткові роз’яснення перед визначенням переможця.

Усі питання та/або роз’яснення подання пропозиції на тендер слід надсилати у письмовій формі на електронну адресу lamakh@ukr.net 

Подати тендерну пропозицію можна включно 14 лютого 2021 року до 18:00.

Переможців тендеру буде визначено до 15 лютого 2021 року. Переможцем стане претендент/ка (чи компанія), пропозиція якого/якої/яких відповідає інструкціям у тендерному оголошенні, технічним специфікаціям і є найвигіднішою для замовника з погляду вартості та гарантії. 

Контакт для довідок: 

Lamakh@ukr.net

0632219192

Voronka11@ukr.net

0938150209

 

Завантажити файли:

Оголошення тендеру(.docx)

Додаток 1(.xslx)

Tags: No tags

Comments are closed.